Your browser does not support JavaScript!

FELHŐ ALAPÚ CAFM SZOFTVER

Ha nem akar bajlódni az üzemeltetéssel, választhatja felhős szolgáltatásunkat is. Kényelmesebb.

Felhős FM szoftver

Opteamus CAFM rendszer a felhőben

A magyar Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer egyaránt használható szolgáltatott felhő üzemmódban és helyben telepített módon is. Az Opteamus online CAFM rendszer ügyesen köti össze a munkatársakat még akkor is, ha nem közös irodában dolgoznak. Míg az egyéni szoftverek nem használhatók jól többfelhasználós környezetben, a nagyvállalati rendszerek pedig rémesen elbonyolítottak, addig az Opteamust kifejezetten 5-100 fős közösségeknek terveztük, a hangsúlyt a praktikumra, a hatékonyságra és az egyszerűségre helyezve. A kreatív felhős megközelítés és az alkalmazott ipari szintű Oracle alapszoftverek segítségével olyan nagyteljesítményű high-tech eszközt adunk a kisközösségek és vállalkozások kezébe, amivel maximálisan kihasználhatják legfőbb előnyüket, a kreativitásukat és a fürgeségüket...

Online CAFM rendszer szolid havidíjas konstrukcióban

Az örökélet licensz beruházás jelleggel való megvásárlása mellett most kockázat- és költségkímélő konstrukciót is ajánlunk. Egy mobiltelefon költségével összemérhető szolid havidíjért használhatja Opteamus FM rendszerünket, amíg csak szüksége van rá. A havidíj magában foglalja termékünk online felhasználási jogát, a folyamatos szavatosságot és a terméktámogatást, valamint az üzemeltetés minden költségét is. Nem lesz szüksége saját szerver-számítógépre, sem saját rendszergazdára, mindent mi biztosítunk. KKV kis- és középvállalatoknak, internetes vállalkozásoknak, de a kihelyezést támogató nagyvállalatoknak is jószívvel ajánljuk. Rendszerünk saját fejlesztésű, több mint 10 éves magyar fm szoftver.

Felhő - azaz Online elérhetőség bárhonnan

Ügyfeleinknél nincs szükség sem telepítésre, sem helyi hálózatra, sem szerver-számítógépre, csupán egy böngészőre, és egy internet kapcsolatra az Opteamus CAFM szoftver cloud felhő eléréséhez. Ez a "felhő", a felhős megoldás, más néven az online ASP (Application Service Providing, Alkalmazás Szolgáltatás) szisztéma lényege, ami az internet elterjedése óta hihetetlenül leegyszerűsítette az irodai szoftverek világát. Hosztolt, webes szolgáltatás. Ettől fogva neve és jelszava birtokában otthonról, munkahelyről, ügyféltől is ugyanúgy elérheti és kezelheti dolgait, ahogy eddig azt csak a saját gépéről tudta megtenni. A felhős létesítménygazdálkodás megoldás biztonságát és elérhetőségét ipari szinten biztosítjuk és szavatoljuk.

Bombabiztos üzem

Az Opteamus online létesítménygazdálkodási rendszer 24 órában őrzött, szünetmentes áramforrással, klímával felszerelt szerverparkban üzemel, nagyteljesítményű és duplázott alkatrészekkel gyártott DELL számítógépkonstrukción fut, automatikus és folyamatos mentés, valamint professzionális felügyelet mellett. Adatai egészen egyszerűen nagyobb biztonságban lesznek nálunk, az Opteamus online FM rendszer adatbázisában, mint egy szokásos kisirodai környezetben. A felhős megoldás kifejezetten ajánlott minden olyan szervezetnek, akiknek nincsen saját erős informatikája.

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Tudástár építés

Az Opteamus több mint FM szoftver, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus Youtube Opteamus twitter Opteamus CAFM facebook Opteamus blog Opteamus CRM Linkedin