Your browser does not support JavaScript!

TELEPÍTETT OPTEAMUS CAFM

Ha erős az informatika a házban, és van hagyománya a saját rendszerek üzemeltetésének, akkor Önöknél is telepíthetjük Opteamus CAFM rendszerünket.

telepített FM rendszer

Telepített CAFM rendszerünk az OPTEAMUS

Az Opteamus rendszert a felhasználók böngészőn keresztül érik el, de a kiszolgáló adatbázis lehet on premise az Ön saját szerverén, az Ön informatikusai által üzemeltetve és védve. Ilyenkor csak Önön múlik, hogy kik és hogyan érik el az ingatlanok adatait - ha nem akarja, nem is nyitja ki a rendszert az internet felé. Az Opteamus CAFM szoftver és az alatta lévő ipari adatbázis alapvető mentéséről és üzemeltetéséről eligazítjuk a helyi rendszergazdákat. Az Opteamus rendszer által tárolt adatoknak és a csatolt dokumentumoknak csak a pénztárcája szab határt, a szoftver a manufaktúra mérettől az ipari teljesítményig skálázható.

Komoly CAFM rendszer ipari adatbázison telepítve

10.000 cég van az ügyfél-adatbázisában? Vagy 100.000 ? A milliós nagyságrend sem okoz gondot a világ legkomolyabb ipari adatbáziskezelőjének, ami az Opteamus CAFM rendszer alatt működik. A telepített Opteamus rendszer használható a legkomolyabb hibatűrő fürtözött enterprise rendszereken is.

Egyedi rendszerkapcsolatok (opcionális)

Telepített üzemmódban az Opteamus CAFM szoftver létező interfészeinek felhasználásával néhány munkanapnyi fejlesztői és konzultációs munkanap árán az Opteamust összekapcsolhatjuk létező rendszereivel is. A törzsadatok (tipikusan cégek és kontaktszemélyek) adatlapjainak automatikus cseréjével elkerülhető a kettős rögzítés. Az Opteamus saját fejlesztésünk, magyar létesítménygazdálkodási szoftver, így egyedi interface rendszerkapcsolatok kifejlesztését is vállaljuk.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy CAFM szoftver a mindennapi munkában? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Tudástár építés

Az Opteamus több mint CAFM szoftver, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter