Your browser does not support JavaScript!

TELEPÍTETT OPTEAMUS CAFM

Ha erős az informatika a házban, és van hagyománya a saját rendszerek üzemeltetésének, akkor Önöknél is telepíthetjük Opteamus CAFM rendszerünket.

telepített FM rendszer

Opteamus telepített FM rendszer

Az Opteamus rendszert a felhasználók böngészőn keresztül érik el, de a kiszolgáló adatbázis lehet az Ön saját szerverén, az Ön informatikusai által üzemeltetve és védve. Ilyenkor csak Önön múlik, hogy kik és hogyan érik el a létesítménygazdálkodási adatokat - ha nem akarja, nem is nyitja ki a rendszert az internet felé. Az Opteamus FM szoftver és az alatta lévő Oracle adatbázis alapvető mentéséről és üzemeltetéséről eligazítjuk a helyi rendszergazdákat. Az Opteamus létesítménygazdálkodás rendszer által tárolt adatoknak és a csatolt dokumentumoknak csak a pénztárcája szab határt, a rendszer a manufaktúra mérettől az ipari teljesítményig skálázható.

Komoly FM rendszer Oracle adatbázison

10.000 cég van az ügyfél-adatbázisában? Vagy 100.000 ? A milliós nagyságrend sem okoz gondot a világ legkomolyabb ipari adatbáziskezelőjének, amire az Opteamus FM rendszer készült. Az Opteamus rendszerhez elég a legegyszerűbb Oracle adatbázis licenc, de használható a legkomolyabb hibatűrő fürtözött enterprise rendszereken is.

Egyedi rendszerkapcsolatok (opcionális)

Telepített üzemmódban az Opteamus FM szoftver létező interfészeinek felhasználásával néhány munkanapnyi fejlesztői és konzultációs munkanap árán az Opteamust összekapcsolhatjuk létező rendszereivel is. A törzsadatok (tipikusan cégek és kontaktszemélyek) adatlapjainak automatikus cseréjével elkerülhető a kettős rögzítés. Az Opteamus saját fejlesztésünk, magyar létesítménygazdálkodási szoftver, így egyedi interface rendszerkapcsolatok kifejlesztését is vállaljuk.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Tudástár építés

Az Opteamus több mint FM szoftver, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter