Your browser does not support JavaScript!

MAGYAR FM SOFTWARE

Facility management megoldásunk jó választás a garázs-szoftvereken túl, de a nagyberuházáson innen.
Bármely szervezetre rugalmasan testreszabható.

magyar cafm rendszer

Prémium FM funkciók

Az Opteamus kódnevű magyar FM rendszer tervezését több mint 10 éve kezdtük meg. Sokéves magyar nagyvállalati tapasztalatunk alapján, de saját kreatív ötleteinket felhasználva készítettük el a magyar Opteamus CAFM rendszert. (Az eredeti ötlet egy Santorini nyaraláson született, erről blogunkban lehet olvasni.) Mióta az internet betört az életünkbe, és a Google forradalmasította a keresést, azóta úgy gondoljuk - az adatok kezeléséhez nem elég szögletes rublikákban és merev rendszerekben gondolkodni. Opteamus FM rendszerünk ezért a szokásos FM funkciókon túl számos olyan egyedi prémium funkcióval rendelkezik, ami a magyar kreativitást dícséri, és amibe ügyfeleink a legelső bemutatón bele szoktak szeretni. Egy CAFM rendszer a számunkra több, mint néhány rublika adat. 

Magyar fejlesztő cég

Cégünk az Alpha Consulting 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonban van, és ipari szintű adatbáziskezelésre specializálódott. Alakulásunk óta számos nagyvállalati projektben részt vettünk, és ezek tapasztalatait mind figyelembe vettük az Opteamus magyar FM rendszer fejlesztésénél. Olyan magyar létesítménygazdálkodási rendszert terveztünk, ahol a legtöbb változtatás kódolás nélkül, pusztán beállításokkal vezérelhető, ahol a verzióváltás nem napokig tartó manuális munka, hanem egyperces automatikus folyamat, ami nem csak magyar, de többnyelvű, ahol az adatstruktúrák és a jogosultsági rendszer is szabadon konfigurálható. A rendszerbe több olyan egyedi funkciót is terveztünk, ami nem hogy magyar FM, de hasonló amerikai rendszerekben sincsen...

Magyar support és támogatás

Ipari szintű magyar FM rendszert készítettünk, amelyhez saját magunk adunk terméktámogatást, nyilván magyar nyelven, nyiván gyorsan. Értelemszerűen ez óriási előnyünk a külföldi FM rendszerekkel szemben. További előnyünk, hogy míg a klasszikus dobozos rendszerek csak csekély mértékben módosíthatóak, addig az Opteamus magyar FM rendszert egyedi igények alapján is testre tudjuk szabni, akár egészen új funkciók kifejlesztésével is. Nagyvállalati szintű megoldást szállítunk, de egy kis magyar cég rugalmasságával.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter