Your browser does not support JavaScript!

FACILITY MANAGEMENT

Facility Management rendszerünk, az Opteamus, jó választás a garázs-szoftvereken túl, de a nagyberuházáson innen.
Bármely szervezetre rugalmasan testreszabható.

facility management

Facility Management rendszerünk: az Opteamus

Az Opteamus facility management rendszert azoknak a kezelő és üzemeltető cégeknek szánjuk, akik nem igazán boldogulnak a bejelentések kezelésével, a sokféle különböző anyag és dokumentum manuális elrendezésével, akik kevesebb élőmunkával mégis pontosabb adatokra vágynak. Rendszerünk átlag felett rugalmasan testreszabható, így minden cégnek tudunk segíteni, aki a létesítménygazdálkodás területén működik.

Rendszerünk 100% mobil, mind a bejelentések, az összes adminisztráció, a mérőórák leolvasása, de még a munkalapok aláírása is tetszőleges mobil eszközzel, teljesen elektronikusan működik.

Opteamus facility management szoftverünk egyszerűbb, mégis kreatívabb megoldásokat használ, mint a klasszikus FM szoftverek. Azt ígérjük, hogy a Google és a Facebook egyszerűségével tud majd hozzáférni az ügyfelek, az ingatlanok minden adatához, csakúgy átláthatóak lesznek a szervezeten belüli feladatok.

Ipari szintű facility management funkciókat és property management funkciókat kínálunk az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával, egyszerűségével és rugalmasságával. Azoknak, akik professzionális facility management megoldást keresnek, de azt nem presztizsberuházással, hanem valós áron akarják megvásárolni.

Műszaki és pénzügyi funkciók integráltan

Opteamus rendszerünk alapvető FM funckiója az ingatlanok nyilvántartása, és a bejelentések kezelése. Ön választja meg, hogy az ingatlanokat milyen részletességgel kezeljük, dolgozhatunk egyszerűen csak helyszínekkel, de akár épület/szint/helység szinten is nyilván tudunk mindent tartani. Ön választja meg, milyen adatokat és hogyan kell megadni a hibabejelentő űrlapon. A teljes műszaki nyilvántartás annyira lesz egyszerű, vagy bonyolult, amennyire azt az üzlet megkívánja. Minden funkciónk masszívan testreszabható.

A bejelentések, rendszeres karbantartások, hibajegyek kezelésénél sokkal izgalmasabb, azok ledokumentálása. Opteamusban használhatóak olyan teljesen digitalizált munkalapok, amelyeken a munkavégzés minden részlete megjelenik. A munkalapok nem csak hogy a képernyőn aláírhatóak, de adataikból gombnyomásra teljes havi elszámolás készíthető akár az alvállalkozók, akár a vevők felé. Az árképzés tetszőleges bonyolultságú lehet, a szoftver alkalmazkodni fog az ön módszereihez. Az óra- és kilométerdíjak értelemszerűen bármikor megváltozhatnak, vállalkozónként egyediek lehetnek, sőt, befolyásolhatja őket a munkavégzés helyszíne, vagy a napszak is. Opteamus facility management rendszerünk ígény szerint fontos pénzügyi funkciókat is átvehet, ami gyorsabbá és pontosabbá teheti az irodai munkát.

20 éves magyar fejlesztés, jó referenciákkal

Sok éve, 1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar facility management rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy egy korszerű facility management rendszer milyen előnyöket jelent Önnek a mindennapi munkában. Böngészőből, mobil eszközökről is. Ez a facility management megoldás megér egy bemutatót!

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy Facility management szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Mit kínál szoftverünk a kezelőknek? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus facility management software képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter