Your browser does not support JavaScript!

FACILITY MANAGEMENT FUNKCIÓK

Legfontosabb FM funkcióink, a teljesség igénye nélkül...

FM rendszer

Opteamus FM rendszer

Minden Létesítmény üzemeltető rendszer alapvető funkciója a létesítmények műszaki adatai, és a velük kapcsolatos munkák nyilvántartása. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer persze rugalmas - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, vagy plázák adatainak kezelésére - igény szerinti beállításokkal.

Létesítménygazdálkodási rendszer 1

Tetszőleges területen tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a tervszerű megelőző karbantartások, mérőórák adatai, bérlők panaszai, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más. Az Opteamus létesítményüzemeltető rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét, az aktuális karbantartási feladatokat. 

Bejelentések kezelése

Az FM üzemeltetési terület alapvető feladata a bejelentések, a hibajegyek kezelése. Opteamus rendkívüli testreszabhatósága már itt megmutatkozik...

Létesítménygazdálkodási rendszer 3 A felmerülő problémák beépített helpdesk modulunkkal online bedobhatóak, akár közvetlenül a bejelentők, akár diszpécserük által. A bejelentéseknek nem csak a ténye tárolható, de a hozzájuk csatolt fényképek, a probléma megoldásának teljes menete, a kiadott alvállalkozói feladatoktól kezdve egészen a kitöltött munkalapokig, jegyzőkönyvekig. A bejelentések űrlapja igény szerint konfigurálható, csakúgy a történethez csatolható egyéb dokumentumok és adatok szerkezete is. A bejelentés közvetlenül csatolódhat a vonatkozó épülethez, berendezéshez, felelőshöz, így a rendszer egy Facebook könnyedségével navigálható keresztül-kasul. A bejelentésekről automatikus email értesítést kapnak az érintett diszpécserek, technikusok, de akár a bevont alvállalkozók is.

Elektronikus munkalapok

Maradhat a papír alapú munkalapoknál, az Opteamus FM rendszer ezt is támogatja, de részünkről készen állunk a 100% digitális munkalapok kezelésére. Ez sokkal korszerűbb, pontosabb és elegánsabb.

Létesítménygazdálkodási rendszer 6 A munkavégzést a technikusok értelemszerűen munkalapokkal dokumentálhatják le, amelyre a helyszínen automatikus időpecsét és GPS koordináta kerül. A munka végeztével a munkalapok rögtön alá is irathatóak az átvevővel. A munkalapok adattartalma igény szerint beállítható, akár olyan pontossággal, ami után már komplett elszámolás készülhet belőlük mind az ügyfeleink, mind az esetleges alvállalkozóink felé. (Az elszámolásokról a PM funkcióknál írunk még...)

Dokumentumok kezelése

Létesítménygazdálkodási rendszer 5 A házakkal, létesítményekkel, lakókkal, javításokkal kapcsolatos mindenféle dokumentum, kép, vagy video nem csak hogy bekerülhet a rendszerbe, de nagyon könnyen elő is található onnan! A gyorskereső villámgyorsan megtalálja a liftkarbantartó céget, magát a liftet, vagy a liftre panaszt tevő személyt. A dokumentumok és adatok megtalálása még izgalmasabb: például egy, a liftjavítással kapcsolatos dokumentum automatikusan belekerül a liftvajító cég történetébe, a vonatkozó épület történetébe, a hiba bejelentőjének történetébe, és magának a liftnek mint berendezésnek a történetébe, azaz BÁRMELYIK nevezett helyen megtalálható, pedig csak egyetlen példányban tároljuk. Ez az asszociációs rendszer olyan kényelmet ad, mintha saját Goggle és wikipédia kezelné az adatainkat, csak éppen ismerve a magyar ragozást és a saját beceneveinket.

Berendezések nyilvántartása, karbantartása

Létesítménygazdálkodási rendszer 5 A fontos berendezéseket minden adatukkal egyetemben tárolja a rendszer, és elvégzi a szükséges karbantartások éves ütemezését is. A karbantartási feladatok elvégzésére a rendszer emailben is figyelmeztet. A karbantartási terv éves naptárban is nyomon követhető.

FM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Létesítménygazdálkodási rendszer 4 Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Vannak kész listáink, igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter