Your browser does not support JavaScript!

TUDÁSTÁR ÉPÍTÉS

Opteamus CAFM rendszerünkben a tapasztalatokból és szakmai anyagokból automatikusan épül az a tudástár,
amit akár a technikusok, de akár az önkiszolgáló bejelentők is használhatnak!

helpdesk rendszer

Opteamus CAFM rendszer

Egy klasszikus FM rendszer csak olyan adat bevitelére alkalmas, amire tervezői előre gondoltak - tipikusan feladatokra, bejelentésekre, mérőóraállásokra. Az Opteamusba ezzel szemben bármilyen adat könnyen rögzíthető, egy apró megjegyzéstől kezdve, a munkalapokon át, a szerződésekig, jegyzőkönyvekig. Az Opteamus FM rendszer mindezeket az adatokat okosan és asszociatív módon magától elrendezi, és egy Facebook illetve Google egyszerűségével mutatja meg és teszi kereshetővé. Minden adatunk Opteamus rendszerrel való menedzselése valóságos versenyelőny.

Asszociációk csak néhány kattintásra

Az Opteamusban egy bérlőtől egyszerűen eljuthatunk az ingatlanig, az ingatlant karbantartó kollegákig és vállalkozókig, a velük kötött szerződésekig, az általuk leadott munkalapokig. Minden kapcsolat tetszőleges irányban bejárható, ki-ki úgy jut el az általa keresett információhoz, ahogy az ő gondolatmenete diktálja. Az asszociációk mentén akár az olyan jellegű kérdéseinkre is választ kaphatunk, mint a "Keresem azt az oroszos nevű lányt, akinek a múlt héten csináltuk meg a légkondiját"

Nem kell könyvtáros, a rendszer automatikus

A felhasználónak nem kell kategorizálni, nem kell egy anyag helyét keresgélni, saját fejlesztésű magyar fm rendszerünk egyedülálló módon maga rendszerezi a bekerülő anyagokat, amelyek ez után érdemben tudják segíteni a felhasználókat. A Facebook, a Wikipédia és a Google egyszerűségével kereshetjük és használhatjuk az ingatlanjainkról, az ügyefeleinkről, a végzett munkákról (vagy bármi másról) összegyűjtött adatainkat.

(Mindez valójában klasszikus tudásmenedzsment alkalmazássá teszi rendszerünket, amely alkalmas az adatok manuális osztályozására és automatikus indexelésére is. Támogatja a csapatmunkát, az adatok közös pontosítását, kiegészítését, és a tárolt információ közös tudássá való konvertálását. Az Opteamus igazából újszerű tudásmenedzsment szoftver, tudás-management rendszer.)

Hogyan is jár az agyunk?

Tengersok ismerettel rendelkezünk. Ez a sok-sok ismeret mindaddig a háttérben marad, amíg egy számunkra fontos dologra koncentrálva eszünkbe nem jutnak. Ha a Két pasi meg egy kicsit sitcomra gondolunk, azonnal eszünkbe ötlik mindaz, amit tudunk róla: az epizódok, amelyeket láttunk, a nézettségi adatok, amelyeket az újságban olvastunk, a kritikák, amiket hallottunk, a szereplők fényképei, és sok minden más. Sőt. A Két pasi meg egy kicsi produkcióról asszociálhatunk egy másik fontos személyre: Charlie Sheenre, az aktuális botrányaira, előző filmjeire, édesapjára Martin Sheenre, róla az Apokalipszis mostra – és így tovább…

Az Opteamus fm rendszer, amikor "tudásbázist" épít fel, pontosan ezt a természetes gondolatmenet igyekszik követni, nem pedig idegen számítógépes struktúrákat kényszerít a felhasználókra. Bármely dologra fókuszálva egyszerűen megmutat minden információt, amit az illető dologról tudunk, és az asszociációk mentén egy-egy kattintással átugorhatunk egyik fontos dologról a másikra, csak esetünkben nem a filmsztárok világában, hanem az ingatlanok, tulajdonosok, bérlők, vállalkozók, és munkák adatkörében történik majd mindez. Az Opteamus FM rendszer olyan könnyedén vetít elénk minden szükséges információt, és olyan magától értetődő navigációt tesz lehetővé az asszociációk mentén, ami egyedülállóvá teszi a szokásosan szigorú és bonyolult szoftverek között.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter