Your browser does not support JavaScript!

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI RENDSZER

helpdesk rendszer

Opteamus FM rendszer

Létesítménygazdálkodási rendszer 1 Minden Létesítménygazdálkodási rendszer alapvető funkciója a létesítmények, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer persze rugalmas - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, vagy társasházak adatainak kezelésére - igény szerinti beállításokkal. Tetszőleges területen tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a tervszerű megelőző karbantartások, mérőórák adatai, lakók panaszai, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét, az aktuális karbantartási feladatokat. 

Bejelentések kezelése

Létesítménygazdálkodási rendszer 3 A felmerülő problémák beépített helpdesk modulunkkal online bedobhatóak, akár közvetlenül a bejelentők, akár diszpécserük által. A bejelentéseknek nem csak a ténye tárolható, de a hozzájuk csatolt fényképek, a probléma megoldásának teljes menete, a kiadott alvállalkozói feladatoktól kezdve egészen a kitöltött munkalapokig, jegyzőkönyvekig. A bejelentések űrlapja igény szerint konfigurálható, csakúgy a történethez csatolható egyéb dokumentumok és adatok szerkezete is. A bejelentés közvetlenül csatolódhat a vonatkozó épülethez, berendezéshez, felelőshöz, így a rendszer egy Facebook könnyedségével navigálható keresztül-kasul. A bejelentésekről automatikus email értesítést kapnak az érintett diszpécserek, technikusok, de akár a bevont alvállalkozók is.

Elektronikus munkalapok

Létesítménygazdálkodási rendszer 6 A munkavégzést a technikusok értelemszerűen munkalapokkal dokumentálhatják le, amelyre a helyszínen automatikus időpecsét és GPS koordináta kerül. A munka végeztével a munkalapok rögtön alá is irathatóak az átvevővel. A munkalapok adattartalma igény szerint beállítható, akár olyan pontossággal, ami után már komplett elszámolás készülhet belőlük mind az ügyfeleink, mind az esetleges alvállalkozóink felé. (Az elszámolásokról a PM funkcióknál írunk még...)

Dokumentumok kezelése

Létesítménygazdálkodási rendszer 5 A házakkal, létesítményekkel, lakókkal, javításokkal kapcsolatos mindenféle dokumentum, kép, vagy video nem csak hogy bekerülhet a rendszerbe, de nagyon könnyen elő is található onnan! A gyorskereső villámgyorsan megtalálja a liftkarbantartó céget, magát a liftet, vagy a liftre panaszt tevő személyt. A dokumentumok és adatok megtalálása még izgalmasabb: például egy, a liftjavítással kapcsolatos dokumentum automatikusan belekerül a liftvajító cég történetébe, a vonatkozó épület történetébe, a hiba bejelentőjének történetébe, és magának a liftnek mint berendezésnek a történetébe, azaz BÁRMELYIK nevezett helyen megtalálható, pedig csak egyetlen példányban tároljuk. Ez az asszociációs rendszer olyan kényelmet ad, mintha saját Goggle és wikipédia kezelné az adatainkat, csak éppen ismerve a magyar ragozást és a saját beceneveinket.

Berendezések nyilvántartása, karbantartása

Létesítménygazdálkodási rendszer 5 A fontos berendezéseket minden adatukkal egyetemben tárolja a rendszer, és elvégzi a szükséges karbantartások éves ütemezését is. A karbantartási feladatok elvégzésére a rendszer emailben is figyelmeztet. A karbantartási terv éves naptárban is nyomon követhető.

FM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Létesítménygazdálkodási rendszer 4 Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Vannak kész listáink, igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Prémium funkciók

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus FM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter