Your browser does not support JavaScript!

PROPERTY MANAGEMENT FUNKCIÓK

Legfontosabb PM funkcióink, a teljesség igénye nélkül...

property management rendszer

Opteamus PM rendszer

Minden PM rendszer alapvető funkciója a létesítmények, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Az Opteamus property management rendszer persze rugalmas - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, vagy társasházak adatainak kezelésére - igény szerinti beállításokkal. Tetszőleges területen tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a bejövő számlák, bérleti szerződések, mérőórák adatai, bérlői bejelentések, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más.

Létesítménygazdálkodási rendszer 1

Az Opteamus PMS rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét. 


Bérlői szerződések és számlák

Opteamus rendszerünk strukturáltan tárolja a bérlői szerződések adatait, összekötve őket a bérlőkkel, ingatlanokkal, bérleményekkel. A számlák minden szükséges adatát tárolni tudjuk, jellemzően a fizetési gyakoriságot, az indexálási kondíciókat, vagy a bankgaranciák adatait. Rugalmasan Önökre szabva lesz egy szerződés adatlapja egyszerű, vagy bonyolult. Ha szükséges, akár magát a bescannelt eredeti szerződést is tároljuk.

A szerződéses adatok alapján automatikusan tömeges számlák készíthetőek egy adott időszakra, tipikusan egy-egy hónapra vonatkozóan. A bérlői számlák adatait fel tudjuk adni a számlázórendszerek felé, vagy a Flexibill e-számlázó rendszerrel összekötve azonnal el is végezhető a számlázás.


Korszerű bérlői felület

Nem kötelező, de ha szeretné, nem csak a belső munkatárasak és property managerek, de akár a bérlők maguk is elérhetik az Opteamus PMS rendszert. Természetesen weben keresztül, és természetesen a szigorú biztonsági rendszer felügyelete mellett, hogy csakis a rájuk vonatkozó adatokat láthassák.

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 Az Önök céges arculatához igazított bérlői felületünk weben keresztül elérhető, és nem csak bejelentések megtételére alkalmas, de igyekszik naprakész információkat is megmutatni az aktuális ingatlanról és környezetéről. A felületen megjelennek a property managerek által feltöltött tűzvédelmi anyagok, a házirend, és egyéb dokumentációk, csakúgy az eddig kiküldött körlevelek. Mini térképen láthatóak a közelben lévő éttermek és egyéb facilitások, lehívhatóak a fogyasztással vagy bármi mással kapcsolatos statisztikák. A felület magától értetődően több nyelvű, német, angol, cseh, román és szerb nyelven is elérhető.


Bejövő számlák

Akik nagyszámú bejövő számlát fogadnak be, jól ismerik azt a problematikát, hány különböző excelben tartják a különböző munkatársak a számlák adatait, illetve a kínzó kérdést, hogy "kinél is van az a számla?". Opteamus rendszerünk nem csak rendet teremt, nem csak megszünteti a felesleges exceleket, de intézi a bejövő számlák többszintű engedélyezését és akár kontírozását is.

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 A beszállítóktől érkező nagyszámú bejövő számla scannelt formájában csatolható a rendszerbe, és papírmunka nélkül áteshet az iktatást követő többlépcsős engedélyezésen, kontírozáson és kifizetésen. A folyamatba akár a könyvelő cég is bevonható. A számla minden adata és története innentől kezdve papírok után való keresgélés és fejtörés nélkül is tudható, statisztikázható. A számlák könnyen kigyűjthetőek akár ingatlan, akár cég, akár főkönyvi szám szerint. Igény szerint akár a csoportos fizetési megbízást is készítünk a kiválasztott bank felé. Partnerünk, a Flexibill e-számlázó rendszeréhez kapcsolódva, az átutalásokat akár azonnal el is tudjuk végezni.


Közmű elszámolás

Önmagában a mérőórák fogyasztását nyilvántartani és összegezni - pofonegyszerű. Meghatározni, hogy melyik bérlő mennyit fizessen, na ez már sokkal nehezebb feladat. Az Opteamus property management rendszer képes erre, akkor is, ha a bérlők tetszőleges hóközi időpontokban költöznek be és ki, vagy a mérőórákat tetszőleges napokon cserélhetik újakra. Sőt, Ön határozhatja meg, hogy a közös fogyasztást miképpen osszuk szét a bérlők között. Az opteamus rendszer rugalmassága ezen a ponton nélkülözhetetlen.

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 Az ingatlanok közmű fogyasztásmérőinek adatait, fogyasztását, és bérlőkhöz való kapcsolódását idősorosan tároljuk. Így időben tetszőleges visszalépve is meg tudjuk mutatni, hogy mikor, melyik mérő fogyasztását, melyik bérlő viselte. Napra pontosan rögzíthetőek a be és kiköltözések adatai, így igen precíz számlamellékleteket tudunk generálni, igény szerinti díjtételekkel. Több féle elszámolási algoritmust támogatunk, csakúgy teljesen egyedi kalkulációt is készek vagyunk megvalósítani. A mérőállások leolvasását a közreműködő FM cégek közvetlenül is a rendszerbe rögzíthetik, de lehet ez a belsős property managerek feladata is. A közmű alrendszer életszerű, nagy bonyolultságú helyzeteket is precízen kezel, így a főmérő-almérő viszonylatokat, vagy egy mérő megosztását több bérlő között. A modul egyaránt támogatja az elektromos, gáz, víz és hőmennyiség közműveket is.


PM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Az Opteamus property management rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Vannak kész listáink, igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

FM funkciók

Rendszerünk integrálja a PM és FM területet. Mit és hogyan tudunk segíteni az FM feladatokban? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter