Your browser does not support JavaScript!

PROPERTY MANAGEMENT RENDSZER

PMS megoldásunk a garázs-szoftvereken túl, de a nagyberuházáson innen..

Property management rendszer

Opteamus property management szoftver

A Property Management rendszerek alapvető funkciója a létesítmények, ingatlanok, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Opteamus property management rendszerünk egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak adatainak kezelésére. Legtöbb ügyfelünk a szoftver rugalmassága miatt választ minket - szokatlan a piacon, hogy egy property management software ennyire masszívan testreszabható legyen. Opteamusban tetszőleges üzleti adatát tetszőleges űrlapokkal nyilván tudjuk tartani, bármilyen dokumentum csatolható, visszakereshető. Ami máshol hetekig tartó "modulfejlesztési" munka, az nálunk néhány órányi beállítás vagy néhány napnyi fejlesztés.

Integált PM és FM funkciók

A szoftver a PM funkciókon túl FM funkciókat is tartalmaz, amire nagy szükség van, mert magyar viszonyok között ezek gyakran együtt jelennek meg a cégeknél. Egyetlen, integrált adatbázis tartalmazza a műszaki adatokat (ingatlanokat, azok gépészeti és karbantartási adatait), és a pénzügyi adatokat is (bérlőket, bankszámlákat, szerződéseket, közművek adatait). Nagyvállalati szintű jogosultsági rendszer vigyázza, hogy minden felhasználó csak a rá tartozó adatokat láthassa és kezelhesse. Ügyfeleink bátran hozzáférést adhatnak a tulajdonosoknak, üzemeltetőknek, könyvelőknek vagy egyéb alvállalkozóknak.

Felhőben is, telepítve is

Property Management rendszerünk felhőben is használható, de helyben telepítetten is. PMS szoftverünk akár szigorú banki környezetben is megállja a helyét.

Kiknek szánjuk?

PMS rendszerünket azoknak a kezelő cégeknek szánjuk, akik masszív informatikai alapokra akarják helyezni a jövőjüket. Akik gyors kezdet után, lépésről lépésre szeretnének egyre több, egyre okosabb funkciót, melyekre aztán hosszú évekig támaszkodhatnak. Opteamus rendszerünkkel viszonylag könnyen tudjuk követni az üzletmenet változásait, újabb és újabb funkciókkal kiegészítve az aktuális rendszert. Minél bonyolultabban, minél egyedibb módon működik egy cég, annál inkább kapóra jön az Opteamus property management software rendkívüli rugalmassága. Rendszerünket kifejezetten közép- és nagyvállalati felhasználásra terveztük, és 20 éve állunk vele ügyfeleink szolgálatára.

PM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy Property management szoftver a mindennapi munkában? »

FM funkciók

Integráltan FM funkcióink is vannak. Mit tudunk az üzemeltetőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus property management rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter