Your browser does not support JavaScript!

PROPERTY MANAGEMENT RENDSZER

helpdesk rendszer

Opteamus PM rendszer

Létesítménygazdálkodási rendszer 1 Minden PM rendszer alapvető funkciója a létesítmények, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Az Opteamus property management rendszer persze rugalmas - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, vagy társasházak adatainak kezelésére - igény szerinti beállításokkal. Tetszőleges területen tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a bejövő számlák, bérleti szerződések, mérőórák adatai, bérlői bejelentések, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más. Az Opteamus CAFM rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét. 

Korszerű bérlői felület

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 Az Önök céges arculatához igazított bérlői felületünk weben keresztül elérhető, és nem csak bejelentések megtételére alkalmas, de igyekszik naprakész információkat is megmutatni az aktuális ingatlanról és környezetéről. A felületen megjelennek a property managerek által feltöltött tűzvédelmi anyagok, a házirend, és egyéb dokumentációk, csakúgy az eddig kiküldött körlevelek. Mini térképen láthatóak a közelben lévő éttermek és egyéb facilitások, lehívhatóak a fogyasztással vagy bármi mással kapcsolatos statisztikák. A felület magától értetődően több nyelvű, német, angol, cseh, román és szerb nyelven is elérhető.

Bejövő számlák

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 A beszállítóktől érkező nagyszámú bejövő számla scannelt formájában csatolható a rendszerbe, és papírmunka nélkül áteshet az iktatást követő többlépcsős engedélyezésen, kontírozáson és kifizetésen. A folyamatba akár a könyvelő cég is bevonható. A számla minden adata és története innentől kezdve papírok után való keresgélés és fejtörés nélkül is tudható, statisztikázható. A számlák könnyen kigyűjthetőek akár ingatlan, akár cég, akár főkönyvi szám szerint. Igény szerint akár a csoportos fizetési megbízást is készítünk a kiválasztott bank felé. Partnerünk, a Flexibill e-számlázó rendszeréhez kapcsolódva, az átutalásokat akár azonnal el is tudjuk végezni.

Közmű elszámolás

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 Az ingatlanok közmű fogyasztásmérőinek adatait, fogyasztását, és bérlőkhöz való kapcsolódását idősorosan tároljuk. Így időben tetszőleges visszalépve is meg tudjuk mutatni, hogy mikor, melyik mérő fogyasztását, melyik bérlő viselte. Napra pontosan rögzíthetőek a be és kiköltözések adatai, így igen precíz számlamellékleteket tudunk generálni, igény szerinti díjtételekkel. Több féle elszámolási algoritmust támogatunk, csakúgy teljesen egyedi kalkulációt is készek vagyunk megvalósítani. A mérőállások leolvasását a közreműködő FM cégek közvetlenül is a rendszerbe rögzíthetik, de lehet ez a belsős property managerek feladata is. A közmű alrendszer életszerű, nagy bonyolultságú helyzeteket is precízen kezel, így a főmérő-almérő viszonylatokat, vagy egy mérő megosztását több bérlő között. A modul egyaránt támogatja az elektromos, gáz, víz és hőmennyiség közműveket is.

Bérlői számlák

Opteamus rendszerünk strukturáltan tárolja a bérlői szerződések adatait, összekötve őket a bérlőkkel, ingatlanokkal, bérleményekkel. A szerződéses adatok alapján automatikusan tömeges számlák készíthetőek egy adott időszakra, tipikusan egy-egy hónapra vonatkozóan. A bérlői számlák adatait fel tudjuk adni a számlázórendszerek felé, vagy a Flexibill e-számlázó rendszerrel összekötve azonnal el is végezhető a számlázás.

PM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Az Opteamus property management rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Vannak kész listáink, igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

FM funkciók

Rendszerünk integrálja a PM és FM területet. Mit és hogyan tudunk segíteni az FM feladatokban? »

Prémium funkciók

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus FM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter