Your browser does not support JavaScript!

CAFM SOFTWARE

helpdesk rendszer

CAFM szoftverünk az Opteamus

Az Opteamus CAFM szoftver rendszert azoknak a kezelő és műszaki üzemeltető cégeknek szánjuk, akik nem presztizsberuházásra készülnek, hanem praktikus, használható megoldást keresnek az üzemeltetés területén.

Opteamus CAFM szoftver rendszerünk egyszerűbb, mégis kreatívabb megoldásokat használ, mint a klasszikus FM és PM szoftverek. Azt ígérjük, hogy a Google és a Facebook egyszerűségével tud majd hozzáférni az ügyfelek, az ingatlanok minden adatához, csakúgy átláthatóak lesznek a szervezeten belüli feladatok.

Ipari szintű facility management funkciókat és property management funkciókat kínálunk az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával, egyszerűségével és rugalmasságával. Azoknak, akik professzionális CAFM megoldást keresnek, de azt nem presztizsberuházással, hanem valós áron akarják megvásárolni.

CAFM software funkciók

Nyilvántartjuk ingatlanait, azokon belül az Önöknek legjobban megfelelő tetszőleges topológiával területekre, szintekre, helységekre bontva. Eszközeit, berendezéseit tetszőleges tulajdonságaikkal tároljuk, rendszeres karbantartásukat ütemezzük. Az Opteamus rendszer lényege a rugalmassága.

15 éves magyar fejlesztés, jó referenciákkal

Sok éve, 1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar CAFM szoftver rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy egy korszerű FM szoftver milyen előnyöket jelent Önnek a mindennapi munkában. Böngészőből, mobil eszközökről is.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

Prémium funkciók

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus FM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható »

Tudástár építés

Az Opteamus több mint FM szoftver, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter