Your browser does not support JavaScript!

FM SZOFTVER

fm szoftver

Opteamus FM szoftver

Az Opteamus FM szoftver rendszert azoknak az üzemeltető cégeknek szánjuk, akik nem igazán boldogulnak a bejelentések, a sokféle különböző anyag és dokumentum elrendezésével, akik mobil hozzáférésre és jobban szervezett csapatmunkára vágynak. Egy FM szoftver feladata általában a puszta műszaki nyilvántartás, az Opteamus rendszer azonban eltolható a pénzügyi elszámolás irányába is. Az elvégzett munkák, legyenek azok akár ad-hoc bejelentések, akár tervezett karbantartások, digitális munkalapokkal ledokumentálhatóak, aláírhatóak. A rögzített idő és számadatok alapján pár kattintással elkészül a havi elszámolás, akár az alvállalkozók, akár a vevők felé. Az Opteamus FM szoftver nemcsak a technikusoknak, nemcsak az üzemeltetési vezetőknek, de a pénzügynek és a backoffice-nak is jó szolgáltatot tesz.

Opteamus FM szoftver rendszerünk egyszerűbb, mégis kreatívabb megoldásokat használ, mint a klasszikus FM megoldások. Egyrészről integrált PM funkciókkal is rendelkezünk, másrészről gyorsan és egyedi módon tudjuk testreszabni rendszerünket, az Ön üzletmenetéhez igazodva. Azt ígérjük, hogy a Google és a Facebook egyszerűségével tud majd hozzáférni az ügyfelek, az ingatlanok minden adatához, csakúgy átláthatóak lesznek a szervezeten belüli feladatok is.

Ipari szintű facility management funkciókat kínálunk az adatmennyiség, biztonság, teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával, egyszerűségével és rugalmasságával. Azoknak, akik professzionális megoldást keresnek, de azt nem presztizsberuházással, hanem valós áron akarják megvásárolni.

20 éves magyar fejlesztés, kiváló referenciákkal

1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar FM szoftver rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy egy korszerű FM szoftver milyen előnyöket jelent Önnek a mindennapi munkában, böngészőből és mobil eszközökről is.

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus FM szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Tudástár építés

Az Opteamus több mint FM szoftver, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter