Your browser does not support JavaScript!

RUGALMAS CAFM

Opteamus CAFM szoftverünket is azonnal lehet minden további testreszabás nélkül használni - csak nem érdemes.
Legtöbb ügyfelünk éppen a rendkívüli rugalmasság, a kivételes testreszabási lehetőségek miatt választ minket.

rugalmas CAFM rendszer

Rugalmas Property és Facility Management

Mi pontosan tudjuk: nincs két egyforma kezelő cég. Mások a szokások, más a munkarend, még az alapvető feladatokat is mindenki másképpen oldja meg. Példaképpen: van ahol ingatlanonként elég egy adatlap. De van, ahol ingatlanonként épületeket és emeleteket is nyilvántartanak, sőt, máshol helységeket vagy szabadon definiálható areákat is. Ezért terveztük Opteamus CAFM rendszerünket eleve rugalmasra, hogy minden ügyfelünk igényeinek meg tudjunk felelni. Annyira vagyunk egyszerűek vagy összetettek, amennyire azt ügyfelünk megkívánja. A testreszabhatóság talán a legfontosabb szempont, ami egy CAFM szoftver kiválasztásánál szóba jöhet.

Lehet szériaautót vásárolni, aminek ki lehet választani a színét, be lehet állítani az ülés dőlésszögét, de ennyiben nagyjából ki is merültek a beállítási lehetőségek. A szoftveres világban ennek a dobozos szoftver a megfelelője - egy kész szoftver, amit már csak használni kell, és ki-ki maga állíthat be rajta legfeljebb apróságokat (már ha tud). Opteamus CAFM szoftverünket is azonnal lehet minden további testreszabás nélkül használni - csak nem érdemes. Legtöbb ügyfelünk éppen a rendkívüli rugalmasság, a kivételes testreszabási lehetőségek miatt választ minket. Akik nem szériaautót, hanem egyedi járgányt akarnak.

Csekély testreszabás

Az autós világban Optikai tuningnak nevezik, amikor matricával, festékkel, apró olcsó kiegészítőkkel otthonosabbá tesszük a gépet. Opteamus CAFM rendszerünk esetében ezt csekély testreszabásnak hívjuk, amikor az ügyfél kedvére átállítjuk a kinézetet, átnevezzük a felület néhány feliratát, és a státuszértékeket az ügyfél által megszokottra írjuk át. Letörlünk egy-egy felesleges mezőt, felteszünk egy-két újat. Apró és gyors módosítások ezek, de látványosak.

Standard testreszabás

Az autós luxusmárkák egyedi kivitelben is rendelhetőek, lehet kérni extra hangszigetelést, golyóálló üveget, turbó feltöltőt, egyedi fényezést. Opteamus CAFM rendszerünk esetében ez nem luxus, hanem szokásos standard. Néhány órás konzultációval, és gyors beállítások sorozatával olyan módosításokat tudunk elvégezni, amik messze nem csak a kinézetet érintik. Egyedi mezőket tudunk tenni bármelyik űrlapra, így pontosan olyan értékeket tudunk tárolni épületekről, helységekről, berendezésekről, amiket ön akar. Úgy kezeljük a munkalapokat ahogyan csak akarja. Nem csak új mezőket, de vadonatúj űrlapokat is be tudunk vezetni: az ön CAFM rendszerében lehet nem csak ESZKÖZ, de konkrétan JÁRMŰ alvázszámmal és rendszámmal, esetleg MUNKALAP, JEGYZŐKÖNYV, SZERZŐDÉS egyedi rubrikákkal. Egyedi listákat és grafikonokat tudunk varázsolni a képernyőkre, amiket egyedi céges skinnel használhat. Számított mezők, egyedi ajánlatok generálása, email sablonok és sok minden más tartozik a standard testreszabás eszköztárába - pénztárca kérdése meddig megyünk el. Megfizethető áron kiemelkedően rugalmas CAFM rendszert kínálunk önnek.

Egyedi CAFM fejlesztés

Akinek számolatlan pénze van, az teljesen egyedi autót is építtethet magának. Opteamus CAFM rendszerünk esetében tudunk teljesen egyedi funkciókat, akár komplett egyedi modulokat is készíteni a standard rendszerhez - nagyvállalati ügyfeleinknek ezt rendszerint kérik is tőlünk. Mivel maga az alaprendszer is saját fejlesztésünk - nem kell aggódni, hogy a végeredmény bizonytalan fércmű lesz. Néhány hónap leforgása alatt készítettünk már helpdesk, tárgyaláselőkészítő, létesítménygazdálkodási, és hirdetéskezelő modulokat is. Ha egyedi CAFM igényei vannak - nálunk jó helyen jár!

Az Opteamus CAFM szoftver kezdetektől fogva ipari, nagyvállalati felhasználásra alkalmas terméknek készült. Magától értetődően tartalmazza mindazokat a testreszabási-, biztonsági-, jelentéskészítési-, figyelmeztetési-funkciókat, amik a professzionális rendszereket megkülönöböztetik a garázs-megoldásoktól. Példának okáért az egyes felhasználókra, ingatlanokra, eszközökre, részlegekre, vagy bármire vonatkozó statisztikák nem csak a képernyőn látszódnak, de akár automatikusan, emailben is eljutnak mindazokhoz, akiknek szüksége van rájuk. A vezető tipikusan hétfő hajnalban emailben kap összefoglalót az elmúlt hét történéseiről. A képernyős grafikonok, a listák és a szuperlisták igény szerint készülnek el, sőt, akár a helyi adminisztrátor is elkészítheti őket!

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk.."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

Boa

"Kismillió ilyen intranetes jellegű szoftvert láttam, de ez a legmarkánsabb közülük."

Boa László Dokukezelési szakértő
HP Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter