Your browser does not support JavaScript!

MOBIL CAFM

Opteamus CAFM szoftverünk minden funkciója mobilról is elérhető, így rendkívül hatékony működést tesz lehetővé.

helpdesk rendszer

Nem csak az irodából

Az irodisták és a Property managerek jobbára a benti gépeiket használják, de a technikusoknak a helyszínen kell helytállniuk. Opteamus rendszerünk őket sem hagyja cserben, hiszen 100% mobil elérhető bármely eszköz bármely böngészőjével. A munkatársak minden szükséges értesítést emailben is megkapnak, így menet közben is értesülhetnek új feladataikról. Menet közben akár tablettel, akár okostelefonnal is megnézhetik a technikai részleteket, majd azonnal jelezhetik, hogy megérkeztek a helyszínre. A rendszer automatikusan rögzíti az időt, a gps koordinátákat, vita kizárva. Sőt. A karbantartók az elvégzett feladatról azonnal elektronikus munkalapot készíthetnek, amit azonnal a képernyőn alá is irathatnak az átvevővel, amiről a vonatkozó property managerek és adminisztrátorok azonnal értesítést kapnak.

Távmunka és hatékonyság a maximumon

Minden FM funkciónk és minden PM funkciónk távolról is használható. A rendszer értesítései emailben is kimennek, a munkák minden részlete egyaránt látható és kezelhető az irodából, homeoffice-ből és a terepről is. A rendszer minden felhasználója akkor is állandó összeköttetésben van, ha teljesen különböző helyszíneken vannak. Okos munkaszervezéssel ez határozott versenyelőny.

Telepítés nélkül is

Ügyfeleinknél nincs szükség sem telepítésre, sem helyi hálózatra, sem szerver-számítógépre, csupán egy böngészőre, és egy internet kapcsolatra az Opteamus online CAFM rendszer eléréséhez. Ez a "felhő", más néven az online ASP (Application Service Providing, Alkalmazás Szolgáltatás) szisztéma lényege, ami az internet elterjedése óta hihetetlenül leegyszerűsítette az irodai szoftverek világát. Mobil CAFM rendszer, azaz hosztolt, webes szolgáltatás. Ettől fogva neve és jelszava birtokában otthonról, munkahelyről, ügyféltől is ugyanúgy elérheti és kezelheti dolgait, ahogy eddig azt csak a saját gépéről tudta megtenni. A mobil cafm rendszer biztonságát és elérhetőségét ipari szinten biztosítjuk és szavatoljuk. Az Opteamus mobil cafm saját fejlesztésű, magyar fm rendszer..

Bombabiztos üzem

Az Opteamus mobil CAFM rendszer 24 órában őrzött, szünetmentes áramforrással, klímával felszerelt szerverparkban üzemel, nagyteljesítményű és duplázott alkatrészekkel gyártott DELL számítógépkonstrukción fut, automatikus és folyamatos mentés, valamint professzionális felügyelet mellett. Adatai egészen egyszerűen nagyobb biztonságban lesznek nálunk, az Opteamus mobil CAFM rendszer adatbázisában, mint egy szokásos kisirodai környezetben.

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk.."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

Boa

"Kismillió ilyen intranetes jellegű szoftvert láttam, de ez a legmarkánsabb közülük."

Boa László Dokukezelési szakértő
HP Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter