Your browser does not support JavaScript!

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI SZOFTVER

Magyar létesítménygazdálkodási szoftver, amit kedvelnek!

Létesítménygazdálkodási szoftver

Létesítménygazdálkodási szoftver: Opteamus

Minden Létesítménygazdálkodási szoftver alapvető funkciója a létesítmények, ingatlanok, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver fő előnye az átlagon felül rugalmasság - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, bolt- és fiókhálózatok, vagy plázák adatainak kezelésére. A rendszer tetszőleges mobil eszközről, tabletről vagy okostelefonról is használható. Tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a tervszerű megelőző karbantartások, mérőórák adatai, bérlők panaszai, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más. Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét, az aktuális karbantartási feladatokat, vagy az aktuális pénzügyi elszámolásokat.

Integált FM és PM funkciók

Egy jó létesítménygazdálkodási szoftver egyaránt rendelkezik FM és PM funkciókkal, amire nagy szükség is van, mert a Magyarországon ezek jellemzően együtt jelennek meg a cégeknél. Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver egyetlen, integrált adatbázisban kezeli a műszaki adattartalmat (az ingatlanokat, azok gépészeti és karbantartási adatait) és a pénzügyi adatokat is (bérlőket, bankszámlákat, szerződéseket, közművek adatait). A munkatársak - jogosultságuktól függően - látják a rájuk tartozó adatokat, legyen szó akár property managerekről, üzemeltető technikusokról, külsős könyvelőkről, vagy a bejelentő bérlőkről.

Felhőben is, telepítve is

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftvert elsősorban felhős szolgáltatásként ajánljuk ugyfeleinknek, de nagyobb szervezeteknek telepített üzemmódban is elérhető.

FM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Már az alapvető képernyők is jó átlátást adnak, de természetesen vannak kész statisztikáink is. Igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

20 éve ügyfeleink szolgálatában

Rendszerünket 20 éve terveztük, kifejezetten ipari célú felhasználásra, nem csak kisvállalatoknak, de akár nagyoknak is. Ügyfeleink rendre átlagon felüli rugalmassága választják szoftverünket. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk Önnek is, mire képes ma egy korszerű létesítménygazdálkodási szoftver.

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter