Your browser does not support JavaScript!

CAFM RENDSZER

CAFM rendszer a garázs-szoftvereken túl, de a nagyberuházáson innen.

helpdesk rendszer

CAFM rendszerünk, az Opteamus

Az Opteamus CAFM rendszert azoknak a kezelő és műszaki üzemeltető cégeknek szánjuk, akiknek nem elég egy dobozos szoftver, hanem rugalmasan testreszabható megoldást keresnek. Nincs két cég, aki egyformán működik, és mi erre maximálisan fel vagyunk készülve.

Ipari szintű facility management funkciókat és property management funkciókat kínálunk az adatmennyiség, biztonság, teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával, egyszerűségével és rugalmasságával. Azoknak, akik professzionális CAFM megoldást keresnek, de azt nem presztizsberuházással, hanem valós áron akarják megvásárolni.

A rugalmasság versenyelőny

Jól tudjuk, hogy minden üzemeltető és kezelő vállalat másképp működik, pedig viszonylag szűk ágazatról van szó. Mindenki másfajta adatokat szeretne tárolni és mindenkinek más funkciókra van szüksége. Jellemzően más a helyzet egy bolthálózat esetén, ahol egy lokáció csupán néhány helységből áll, és teljesen más a helyzet az irodaházak esetén, ahol egy házon belül nem csak hogy sok helységgel kell számolni, de akár különálló épületszárnyakkal és emeletekkel. Nem létezik olyan "dobozos" megoldás, ami egyértelműen jó megoldást tudna adni. Mi ezzel pontosan tisztában vagyunk, ezért is terveztük Opteamus rendszerünket eleve rugalmas felépítésűnek. CAFM rendszerünkben szinte minden testreszabható, és ami mégsem, azt is napok alatt szívesen lefejlesztjük ügyfeleinknek. Opteamus rendszerünk gyorsan követi az üzlet és az élet változásait, hosszú távon is jó szolgálatot tesz ügyfeleinknél.

CAFM rendszer funkciók

Nyilvántartjuk ingatlanait, azokat igényük szerint területekre, szintekre, helységekre bontva. Eszközeit, berendezéseit tetszőleges tulajdonságaikkal tároljuk, rendszeres karbantartásukat ütemezzük. Az Opteamus rendszer lényege a rugalmassága. A munkák elvégzése 100% digitális munkalapokkal dokumentálható, sőt elszámolható, akár az alvállalkozói, akár a vevői felé.

Az Opteamus CAFM rendszer a pénzügyi területen is sokat segítünk - nem csupán nyilvántartjuk a szerződéseket, de gombnyomásra intézzük azok havi kiszámlázást. Igény szerint kezeljük a bejövő számlákat, bankja felé elkészítjük a csoportos kifizetések feladását. Komplett közmű elszámolásunkkal napra és forintra pontosan határozzuk meg a bérlői költségeket, a közös fogyasztást az Önök szabályai szerint osztjuk szét.

20 éves magyar fejlesztés, kiváló referenciákkal

1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar CAFM rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy egy korszerű FM szoftver milyen előnyöket jelent Önnek a mindennapi munkában, böngészőből és mobil eszközökről is.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM rendszer a mindennapi munkában? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus CAFM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégalapító

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

 

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CAFM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CAFM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik belátták, hogy az egyedi fejlesztés költségei és kockázatai irreálisan magasak, de a dobozos szoftvereket elégtelennek tartják. Akik ipari szintű FM és PM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter